Femke van den Heuvel Fotografie
FEMKE VAN DEN HEUVEL // 1975 // Afgestudeerd aan de Academie voor Beeldende Kunsten Maastricht, richting Visuele Communicatie en Fotografie. Sinds 2009 werkzaam als zelfstandig allround fotograaf.
- - - 
Als fotograaf streef ik naar het perfecte beeld, altijd met de wens van de opdrachtgever in mijn achterhoofd. Vraagstukken over beeldcommunicatie spelen vaak een belangrijke rol bij de totstandkoming van de identiteit van een bedrijf of organisatie. Hierin geef ik advies en werk ik veel samen met communicatieprofessionals. Of het nu om een interne mailing gaat of een publiekscampagne. Van concept tot eindresultaat en van een enkel portret tot het vullen van een beeldbank, alles is mogelijk!
Heb je vragen of wil je van mijn diensten gebruikmaken, neem dan gerust contact op!

Ik werk o.a. samen met: 
- TNO - Hogeschool Utrecht - Universiteit Utrecht - Berenschot - De Volksbank - Integraal Kankercentrum Nederland - Utrecht Science Park - Gemeente Utrecht - Monumentenwacht Utrecht - HKU - Partou - Hospitality Group - Elevate Health - NSOB: Nederlandse School voor Openbaar Bestuur - e.a.

info@femkevandenheuvel.nl - +31 652063447 - NL15INGB0006410092 - kvk 30252321 - btw NL001856867B12
Op alle rechtsbetrekkingen van Femke van den Heuvel Fotografie zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing. De tekst van deze voorwaarden vindt u in deze link: DuPho Algemene voorwaarden​​​​​​​Toepasselijkheid van de Algemene Voorwaarden van de wederpartij wordt hierbij uitdrukkelijk van de hand gewezen.
Back to Top