Femke van den Heuvel Fotografie
FEMKE VAN DEN HEUVEL // 1975 // Afgestudeerd aan de Academie voor Beeldende Kunsten Maastricht, richting Visuele Communicatie en Fotografie. Sinds 2009 werkzaam als zelfstandig allround fotograaf.
- - - 
Als fotograaf wil ik altijd het perfecte beeld schieten. Lijnenspel speelt hierin een heel belangrijke rol. Dat maakt of een beeld in evenwicht is en klopt. Ik denk graag mee bij vraagstukken over beeldcommunicatie. Beeld en taal staan gevoelsmatig misschien wat ver van elkaar af, maar bundel je die twee op de juiste manier dan versterkt het de boodschap van jouw bedrijf of organisatie. Of het nu om een interne mailing gaat of een publiekscampagne. Van concept tot eindresultaat en van een enkel portret tot het vullen van een beeldbank, alles is mogelijk!
Heb je vragen of wil je van mijn diensten gebruikmaken, neem dan gerust contact op!

Ik werk o.a. samen met: 
Hogeschool Utrecht, Universiteit Utrecht, Berenschot, De Volksbank, Utrecht Science Park, Gemeente Utrecht, ThiemeMeulenhoff, Integraal Kankercentrum Nederland, HKU, Partou, Koninklijke BAM groep, Hospitality Group, Elevate Health, Nederlandse School voor Openbaar Bestuur, e.a.

info@femkevandenheuvel.nl - +31 652063447 - NL15INGB0006410092 - kvk 30252321 - btw NL001856867B12
Op alle rechtsbetrekkingen van Femke van den Heuvel Fotografie zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing. De tekst van deze voorwaarden vindt u in deze link: DuPho Algemene voorwaarden. ​​​​​​​Toepasselijkheid van de Algemene Voorwaarden van de wederpartij wordt hierbij uitdrukkelijk van de hand gewezen.
Back to Top